Workshop på Sally Bazar Studio 13 mars 2022

Workshop på Sally Bazar Studio 13 mars 2022

Välkommen till en kreativ heldag i mysiga Sally Bazar Studio!

I denna workshop kommer vi med hjälp av olika tekniker och material undersöka den härliga känslan i att måla och teckna. Vi fokuserar under dagen på hur man hittar inspiration och hur man kan göra för att komma igång med sin skapandeprocess. Resultatet är inte det viktigaste, utan att ha roligt och få en kreativ och inspirerande stund tillsammans. Workshopen passar både nybörjare och för dig som målat och tecknat tidigare. När dagen är slut kommer du förutom en bunt egna konstverk få med dig massor av inspiration och metoder för att kunna fortsätta din skapande resa på egen hand.

Jag ser fram emot en härlig och färgsprakande dag tillsammans!

 

DATUM: Söndag 13 mars 2022  kl 10.00-15.00

 

PLATS: Sally Bazar Studio, Ånäsvägen 9 Göteborg

 

PRIS: 1250:- (Material, fika och konstnärslunch med vin ingår i priset)

 

ANTAL PLATSER: 10

 

ANMÄLAN: Skicka in din anmälan till info@weronikahagerling.com. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Undantag är om du skulle du få covid eller förkylningssymtom,  meddela mig i så fall via mail info@weronikahagerling.com så fort som möjligt. Du kommer i detta fall inte behöva betala för workshopen.

 

BETALNING: Betalning sker på plats med Swich. Om du ej har Swich så går det bra att betala till mittbankgirokonto.

 

LEDARE: Weronika Hagerling

Weronika jobbar som bildkonstnär och är just nu aktuell med sina tavlor på Liljevalch vårsalong i Stockholm. Hon har tidigare jobbat som modedesigner men har sadlat om helt och jobbar numera på heltid med sin konst och sina kreativa workshops.

Weronika är ursprungligen från Göteborg där hon bott större delen av sitt liv men bor och arbetar numera i sitt hus och ateljé i Skränna som är beläget i vackra Dalsland.