Gå vidare till innehåll
Varukorg
Bokmässan 28 september- 1 oktober 2023

Bokmässan 28 september- 1 oktober 2023

Välkomna 28 September - 1 Oktober till Monter B01:25 på Bokmässan där jag tillsammans med Malin Leijonberg ställer ut våra damer och glittertanter med självaste TANTGALLERIET!

I Tantgalleriet, tar konstnärerna Weronika Hagerling och Malin Leijonbergs färgstarka konst med oss på en resa av självuttryck och självsäkerhet.
Weronika Hagerlings och Malin Leijonbergs kreativitet och passion för att hylla den personliga stilen och modet att vara sig själv är tydlig i deras verk. Deras unika konstnärliga stil är inspirerad av färgstarka damer och tanter som sprider livslust och självsäkerhet till vem som än behöver det.
Malin Leijonberg, är mest känd som en livsbejakande, färgstark konstnär och författare. Hennes konstverk kännetecknas av glittertanter och prinsessidenter och utstrålar en livsenergi som inspirerar till att våga vara!
Weronika Hagerling, är känd för sina glamorösa och färgstarka porträtt av kvinnor. Hennes konst är en hyllning till kvinnlighet och visar på styrka och självsäkerhet. Weronikas verk är en påminnelse om att det inte finns någon begränsning för vad vi kan vara eller uppnå.
Varje målning är en explosion av färger och former, och har ett budskap om uppmuntran och att våga vara sig själv. Dessa verk är perfekta för att sprida livslust och självsäkerhet till vem som helst som behöver det.
Malin Leijonberg och Weronika Hagerling finns tillsammans med sin konst, posters, kort mm i Tantgalleriets monter här på bokmässan. Ni kan hitta mer information om dem och deras konstverk på deras officiella hemsida.

www.malinleijonberg.se

www.weronikahagerling.com